El passat 9 de gener va tindre lloc a l’Escola Antoni Algueró la signatura del conveni de col·laboració entre l’empresa AB Graphic International, fabricant de maquinària d’alta qualitat per a l’acabat d’etiquetes, i l’Escola.

L’acte va estar presidit per Iban Cid, President del Gremi de la Indústria i la Comunicació Gráfica de Catalunya, per Albert Trias, Director General de AB Graphic per Iberia i Llatinoamèrica, i per Tony Gardner, CEO de AB Graphic International. Tots es van mostrar molt satisfets amb el conveni i esperant que la col·laboració sigui llarga i fructífera.

Amb aquesta nova instal·lació, l’Escola podrà formar nous especialistes en el sector de l’etiqueta, donant així, una bona sortida professional a un món de l’etiqueta en constant creixement. Amb la nova la màquina Omega Digicon S, el centre de formació amplia el seu extens parc de maquinària destinat a la formació de joves professionals del sector gràfic.

A la imatge: Albert Trias, Director General de AB Graphic per Iberia i Llatinoamèrica, Iban Cid, President del Gremi de la Indústria i la Comunicació Gráfica de Catalunya i Tony Gardner, CEO de AB Graphic International.