Descripció del projecte

Jornada “El talent en la dona professional”

“…respon al compromís, no tan sols de forma racional, encara més de forma emocional”

“Dona que et cobreixes en un marc d’autoestima i solidaritat. Capaç de crear un futur millor per a tots. Un futur què ets per sobre de tot persona, després dona. Capaç de sumar i de multiplicar. Despertes inquietuds per la vida, per assolir un destí, una meta, un objectiu. El teu compromís professional et permet actuar amb plena consciència per aconseguir allò que et proposes, generant en tot moment relacions sanes i eficients. Els teus fonaments són la confiança, junt l’amor, el compromís i la comprensió”.

Tu dona, que saps qui ets, què vols i per què ho vols!
Dona, aquesta ets tu.

Dones professionals, compromeses, conscients dels nostres impulsos emocionals, reflexionem plegades sobre les virtuts que ens caracteritzen com a dones entregades a crear una existència amb sentit, orientada al bé comú.

Desenvolupem amb voluntat la nostra Intel·ligència Emocional controlant l’impuls de l’emoció, fent evident el nostre autoconeixement, entusiasme, perseverança i motivació per tot allò que ens proposem.

Animeu-vos a compartir aquelles habilitats emocionals que ens porten a l’èxit com a persones, com a professionals que tenim la llibertat d’escollir el nostre propi camí en el nostre entorn, en la nostra societat … en la jornada que realitzarem el proper 31 de maig al Gremi.

Ponent: ANNA MATAS TARDIU, Fundadora i Directora en AMT Emotional Consulting

Lloc: Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya, Gran Via de les Corts Catalanes, 645, 6è de Barcelona

Dia: 31 de maig de 2018, de 17,00h a 19,00h

Preu: Gratuït

Es precisa confirmació d’assistència omplint el formulari d’inscripció.