Descripció del projecte

Jornada Presentació d’Eurecat

(Centre Tecnològic de Catalunya)

El proper 10 de gener de 2018 tindrà lloc la Jornada Presentació d’Eurecat (Centre Tecnològic de Catalunya) i de la iniciativa +PIME, com a eina per a accelerar els processos d’innovació i serveis d’R+D+i d’alta especialització en entorns digitals i industrials.

Durant la jornada es revisarà l’impacte de la Indústria 4.0 i el Bigdata en les empreses catalanes, i es presentarà el programa +PIME coma una eina per a ajudar a les PIMES catalanes a innovar compartint el risc amb el Centre Tecnològic.

AGENDA

– Benvinguda per part del Gremi

– Presentació general d’Eurecat

– Big Data, el petroli del futur. Aproparem l’analítica avançada de dades a la petita i mitjana empresa. Es repassaran les principals aplicacions i tendències actuals i el seu impacte econòmic, tan per sectors (digital, industrial, etc.) com per àmbits empresarials (operacions, màrqueting, etc.).

– Què és la Indústria 4.0. La fàbrica connectada, tecnologies facilitadores de la I4.0 i millora de la productivitat i l’eficiència a través de la incorporació d’aquestes tecnologies a la indústria.

– Presentació programa +PIME

– Precs i preguntes / Networking

PONENTS

– Lali Soler (Product Manager d’analítica avançada i Bigdata)

– Patrícia Arcos (responsable Programa + PIME)

– Xavier Sastre (Business Development Manager)

 


Lloc: Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya, Gran Via de les Corts Catalanes, 645, 6º de Barcelona

Dia: 10 de gener de 2018

Hora: De 17h a 19h.


Esteu convidats!!!

Es precisa confirmació d’assistència omplint el formulari d’inscripció.