Ens plau adjuntar la convocatòria de la Missió Comercial a COSTA D’IVORI I CAMERUN, organitzada pel Departament de Promoció Internacional, que tindrà lloc del 18 al 23 de SETEMBRE de 2017,  i per la qual sol·licitarem un ajut a ACCIÓ.

La missió consistirà en un viatge a realitzar per un grup d’empreses al mercat objectiu – Costa d’Ivori i Camerun – amb un programa concret d’actuacions per a cadascuna de les empreses participants. Principalment el programa inclourà la realització d’entrevistes amb clients potencials, la selecció de representants, socis locals o distribuïdors, l’estudi de possibles inversions, etc…

La realització de Missions Comercials tenen com a objectius prioritaris la introducció dels productes de les empreses associades als mercats exteriors, inicia empreses en l’activitat exportadora i obrir nous mercats a l’exportació.

 

EN EL SEGÜENT LINK PODEN DESCARREGAR LA INFORMACIÓ COMPLETA:

DESCARREGAR INFORMACIÓ

 

Per a qualsevol consulta al respecte poden contactar amb el Departament de Promoció Internacional del Gremi:

JOSEP M. CAMPANERAjm.campanera@gremi.net – Tel. 93 481 31 61