Us adjuntem nota informativa sobre el Reial Decret Llei 2/2021, de 26 de gener, on s’incorporen les renovacions dels diferents tipus d’Ertos fins a 31 de maig.

Com podreu apreciar la novetat més important es centra en l’ampliació del plaç de l’anomenada reserva de treball, que a la pràctica vol dir l’extensió de les limitacions per acomiadar per aquelles empreses que s’hagin acollit a bonificacions, i com a conseqüència de produir-se l’acomiadament d’un treballador que hagi gaudit d’aquestes bonificacions, recauria una sanció consistent en el retorn de l’import global del conjunt d’aquestes bonificacions.

També es manté la prohibició d’al·legar causa Covid per plantejar acomiadaments per circumstàncies objectives vinculades a pèrdues o caiguda de facturació. Us recomanem que cliqueu el link de la informació realitzada pel nostre assessor sobre la vigència de la nova legislació laboral.

Us adjuntem nota informativa resum del Reial Decret Llei 2/2021, així com la seva publicació al BOE.

DESCARREGAR NOTA INFORMATIVA RESUM

DESCARREGAR REIAL DECRET LLEI 2/2021 PUBLICAT AL BOE