El passat dissabte 13 de març es va publicar al BOE el Reial Decret Llei 5/2021 de mesures extraordinàries de suport a la solvència empresarial en resposta a la pandèmia de la COVID-19.

L’esmentat Decret preveu la constitució d’un fons de recuperació dotat amb 7.000 milions d’euros adreçat a donar suport a empreses viables però en situació de vulnerabilitat pels efectes de la pandèmia sobre el seu mercat. Els ajuts previstos per aquest fons es tramitaran mitjançant les comunitats autònomes. Al mateix Decret es preveu les condicions de renegociació d’avals, delegant la gestió de la negociació a les entitats financeres. Tanmateix es preveu l’ampliació durant quatre mesos dels aplaçaments de deutes tributaris i es modifiquen aspectes de la Llei concursal força rellevants.

Us avancem el contingut d’aquestes novetats i us adjuntem text del BOE per si és del vostre interès.

En posteriors notes informatives us ampliarem segmentadament els continguts que us avancem.

DESCARREGAR BOE