S’ha publicat al BOE de 27 de juliol el Reial decret llei 13/2022, de 26 de juliol, pel qual s’estableix un nou sistema de cotització per als treballadors de compte propi o autònoms i es millora la protecció per cessament activitat.

El nou sistema de cotització per trams, pretén aproximar les bases de cotització de les persones treballadores per compte propi o autònomes als seus ingressos reals, i serà aplicable a partir de l’1 de gener de 2023. Afectarà a tots els treballadors que cotitzin en el Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) -inclosos els autònoms societaris, això és, administradors amb poders de direcció i gerència que posseeixin el control efectiu de la societat.

Us adjuntem una informació realitzada per la nostra assessoria laboral amb els punts més destacats d’aquesta nova llei.

DESCARREGAR INFORMACIÓ