L’ESCOLA de FORMACIÓ PROFESSIONAL ANTONI ALGUERÓ, nascuda el 1987, té per objectiu formar professional i empresarialment els alumnes en l’àmbit de les Indústries Gràfiques, en totes i cadascuna de les seves especialitats. Cada any el centre imparteix més de 200 cursos de diferents modalitats i temàtica (preimpressió, impressió, manipulats, processos d’ acabats…), el que representa més de 25.000 hores lectives i prop de 3.000 alumnes. La majoria d’aquests cursos són subvencionats íntegrament.

INSTAL·LACIONS

L’Escola de Formació Professional Antoni Algueró compta amb una infraestructura moderna que permet impartir una formació de qualitat en les millors condicions.

Aquesta infraestructura amb uns 8.000 m2 constitueix un centre d’ensenyament capdavanter de les indústries gràfiques, dotat de recursos pedagògics i tècnics òptims, distribuïts en quatre àrees de treball: Preimpressió, Impressió, Postimpressió i altres.

FORMACIÓ

L’Escola de Formació Professional “Antoni Algueró” té com a finalitat la preparació dels alumnes per a l’activitat en el camp professional de la família de les Arts Gràfiques i les Arts Plàstiques i Disseny, proporcionant-los una formació polivalent gràcies a la permanent col·laboració amb el món empresarial i l’aposta tecnològica i de recursos humans.

La formació que s’hi imparteix abarca des de la formació reglada en cicles formatius (antiga FP), fins la formació ocupacional subvencionada per a aturats i professionals subjectes a bonificació estatal; i en àmbits molts diversos de la producció gràfica, com creació multimèdia, disseny gràfic, gestió empresarial, idiomes, formats electrònics, preimpressió, impressió digital, òffset, flexografia, packaging i postimpressió.