Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

El panorama actual d’alta competitivitat exigeix d’una anàlisi interna de les eficiències i de la recerca de camins de progrés efectius. Per a això, resulta imprescindible conèixer com es comporten els costos interns de producció. En aquest sentit, s’ha de disposar d’un sistema de càlcul de costos de producció fiable, àgil i flexible que permeti la identificació de les fortaleses de l’empresa i de les seves àrees de millora i oportunitats.

El Gremi ha organitzat aquest seminari pel proper 17 de maig, on s’abordarà de forma teòrica i pràctica els diferents aspectes a tenir en compte en el càlcul correcte del cost horari de producció d’una forma clara i estructurada, transformant-ho en una eina al servei de la presa de decisions en productivitat, vendes i estratègia d’empresa.

Es divideix en dues parts.

En primer lloc es desenvoluparàn aquells aspectes que habitualment presenten dubtes per a l’industrial gràfic. Es tracta d’aspectes com la distribució de les despeses indirectes, el tractament de les amortitzacions, com tractar els finançaments, la relació entre el repartiment de temps de producció i les hores extres i els costos horaris.

En una segona part es presentarà un exercici pràctic representatiu d’una empresa gràfica normal, resolent de la manera que es realitzaria en la pròpia empresa. Una vegada finalitzat l’exercici, es mostrarà com aquest càlcul ha de ser, també, una eina en la presa de decisions en representar escenaris alternatius per determinar la seva viabilitat.

A QUI VA DIRIGIT?

Recomanem aquest seminari a empresaris, directors generals, analistes de processos, analistes de costos, personal d’oficina tècnica, responsables de producció, etc. de qualsevol tipus d’empresa gràfica.

 

  • Ponent: JAUME CASALS, Manager de RCC Casals Consultants, S.A.
  • Lloc: Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya, Gran Via de les Corts Catalanes, 645, 6è de Barcelona
  • Dia: 17 de desembre de 2018, de 17,00h a 19,00h
  • Preu: Gratuït

Es precisa confirmació d’assistència omplint el formulari d’inscripció.