AVÍS LEGAL

Terminis i condicions d’ús

PER PODER UTILITZAR AQUEST ESPAI WEB HA D’ACCEPTAR ELS SEGÜENTS TERMINIS I CONDICIONS. QUALSEVOL PERSONA QUE NO ACEPTI AQUESTS TERMINIS I CONDICIONS GENERALS, ELS QUALS SÓN DE CARÀCTER OBLIGATORI I VINCULANTS, HAURAN D’ABSTENIR-SE D’UTILITZAR EL LLOC I/O ELS SERVEIS DEL GREMI DE LA INDÚSTRIA I LA COMUNICACIÓ GRÀFICA DE CATALUNYA.

Complint amb la normativa definida en la Llei 34/2002 de l’11 de juliol de Serveis de la Societat de l’Informació i del Comerç Electrònic, indiquem a continuació les dades generals d’aquesta pàgina web:

Titular: GREMI DE LA INDÚSTRIA I LA COMUNICACIÓ GRÀFICA DE CATALUNYA Adreça: Gran Via de les Corts Catalanes, 645, 6a Planta 08010 Barcelona Telèfon: 93 481 31 61
Fax: 93 481 31 73

CIF: G-08487878

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Amb l’objectiu de complir els preceptes de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, GREMI DE LA INDÚSTRIA I LA COMUNICACIÓ GRÀFICA DE CATALUNYA informa als usuaris d’aquesta pàgina web dels punts següents:

Tota l’informació que rebi el GREMI DE LA INDÚSTRIA I LA COMUNICACIÓ GRÀFICA DE CATALUNYA serà tractada amb la màxima confidencialitat i seguretat, i s’incorporarà als fitxers automatitzats de la seva propietat, creació que ha estat degudament notificada a l’Agència de Protecció de Dades.

Aquesta informació serà utilitzada exclusivament pel GREMI DE LA INDÚSTRIA I LA COMUNICACIÓ GRÀFICA DE CATALUNYA amb la finalitat de mantenir la relació comercial i mercantil amb els seus clients, així com per mantenir-los puntualment informats dels productes i serveis que ofereix i que no serà comunicada a terceres parts, excepte en els casos en que el GREMI DE LA INDÚSTRIA I LA COMUNICACIÓ GRÀFICA DE CATALUNYA estigui legalment oblidada o es tracti de dades d’informació pública.

Les persones interessades podran exercir respecte al GREMI DE LA INDÚSTRIA I LA COMUNICACIÓ GRÀFICA DE CATALUNYA els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició al tractament de les seves dades, per mitjà d’un escrit signat dirigit a GREMI DE LA INDÚSTRIA I LA COMUNICACIÓ GRÀFICA DE CATALUNYA Gran Via de les Corts Catalanes, 645, 6a Planta 08010 Barcelona o bé enviant un fax al número 93.481.31.73. afegint en qualsevol cas la fotocopia del DNI de la persona interessada.

GREMI DE LA INDÚSTRIA I LA COMUNICACIÓ GRÀFICA DE CATALUNYA guardarà les dades de caràcter personal que hagi recollit i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat. GREMI DE LA INDÚSTRIA I LA COMUNICACIÓ GRÀFICA DE CATALUNYA complirà amb aquesta obligació conforme amb el Reial Decret 994/19999, de l’11 de juny de Mesures de Seguretat i totes les disposicions posteriors.