Carregant Esdeveniments

2020 ha estat un any ple de creació normativa amb l’àmbit laboral. La regulació dels diversos tipus d’Ertos, i tota la legislació derivada de l’estat d’alarma, la regulació sobre les limitacions dels acomiadaments objectius per circumstàncies econòmiques, tècniques organitzatives i productives vinculades al Covid, les discussions sobre la nul·litat o improcedència d’aquest acomiadament. A més, a partir de març de 2021 entra en vigor l’obligació de tenir i registrar un pla d’igualtat per empreses de més de 100 treballadors. També parlarem sobre les novetats laborals de la Llei de Pressupostos.

És per això que creiem oportú fer una sessió monogràfica sobre l’Actualitat Normativa Laboral, i us convidem a participar en aquesta xerrada via Zoom el 21 de gener a les 11h, a càrrec de Mateo Argerich, advocat, assessor laboral del Gremi i professor de Dret del Treball i Seguretat Social a la Universitat de Barcelona.

Si voleu participar a la xerrada ompliu el formulari d’inscripció i us enviarem el link de ZOOM per poder entrar a la reunió.

Ben cordialment,

Ricard Sánchez Llevot

Secretari General

Go to Top