Benvolguts/des,

El pasat dia 6 de maig a la Basílica es va realitzar la Missa Commemorativa en honor al nostre patró Sant Joan Ante Portam Latinam, ja que, com molts de vosaltres coneixeu, la tradició del nostre Gremi prové de ben antuvi.


El passat dia 6 de maig a la Basílica de Santa Maria del Mar es va realitzar la Missa Commemorativa en honor al nostre patró Sant Joan Ante Portam Latinam, una figura que té una gran rellevància per a tots nosaltres. Aquesta celebració és una tradició molt arrelada en el nostre Gremi. Com molts de vosaltres ja coneixeu, la història del nostre Gremi està profundament vinculada a la devoció a Sant Joan Ante Portam Latinam, una figura que simbolitza la nostra unitat i el nostre compromís amb els valors que ens defineixen.

Durant la missa, vam poder gaudir d’un moment de reflexió i comunitat, recordant les arrels que ens uneixen. La participació de tots vosaltres va ser fonamental per a l’èxit de la cerimònia, i volem expressar el nostre agraïment a tots els assistents per la seva presència i suport.

Aquesta commemoració no només ens recorda la importància del nostre patró, sinó que també ens ofereix l’oportunitat de reforçar els llaços que ens uneixen com a membres del Gremi. És un moment per celebrar la nostra història comuna i per mirar cap al futur.

Ens agradaria agrair especialment als organitzadors de l’esdeveniment i a totes les persones que han treballat de manera desinteressada per fer possible aquesta celebració.

El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya.