Sessió informativa · L’ecoedició: una oportunitat, un lideratge

23 de febrer de 2023 a les 12:00h

El món està canviat i el nostre sector no pot quedar-se’n fora. La incorporació de la sostenibilitat com a criteri de producció i presa de decisions és una qüestió ineludible; ja no només per ètica, sinó per competitivitat i supervivència de les nostres organitzacions i empreses.

Els nostres clients ho demanen perquè aviat les mesures de l’administració pública pel que fa a mesures mediambientals esdevindran requisit i exigència. Per sort, en el sector de l’edició existeix una proposta específica per acompanyar-nos i donar-nos eines per fer el canvi cap a una industria editorial verda.

Us convidem a la presentació de l’Institut de l’Ecoedició: un organisme creat per i per al sector editorial que té les eines (una calculadora de carboni específica del sector) i la capacitat per certificar l’ecoedició.

DATA: 23 de febrer de 2023 a las 12:00h

LLOC: Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya, Gran Via de les Corts Catalanes, 645, 6º – 08010 Barcelona

PONENTS: Laia Figueras, directora de l’Institut de l’Ecoedició; Marta Escamilla, responsable de l’Àrea de Sostenibilitat, Centre Tecnològic LEITAT; Jordi Panyella, soci fundador de l’Institut de l’Ecoedició i Joan Nogués, president del Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya

La sessió es durà a terme de forma presencial. Per a assistir a aquesta sessió presencial és imprescindible omplir el formulari d’inscripció.