📣 Benvolguts agremiats/des i professionals del sector!

🌟 NOVETAT IMPORTANT: Col·laboració entre el Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya i el Packaging Cluster

🚀 Ens complau immensament anunciar la nostra pròxima col·laboració amb el Packaging Cluster per presentar les dades més actualitzades del sector del Packaging a Catalunya. Aquest esdeveniment es celebrarà a les nostres instal·lacions, oferint una plataforma ideal per a l’intercanvi d’idees i coneixements.

📘 Cada assistent rebrà una còpia exclusiva de l’informe!

Programa de l’Esdeveniment:

17.30: Benvinguda Institucional.

17.45: Presentació de l’Estudi de la Quantificació del sector del Packaging per Adrià Llacuna, Project Director de Markataad.

18.15: Taula rodona amb experts del sector.

19.00: Tancament de la sessió.

19.10: Còctel i Networking.

19.30: Cloenda.

🤝 Aquesta trobada serà una oportunitat única per conèixer de primera mà les tendències i els canvis que estan modelant el futur del sector del Packaging. Tindreu l’oportunitat de debatre sobre el present i el futur del sector amb professionals de renom com Pere Coll, Director i+d+I d’Enplater Impresión de embalaje flexible, Iban Cid, President de GERMARK, S.A., i Joan Lladó, Director de producció d’Alzamora Group.

💡 ¡No perdeu aquesta oportunitat única! Us animem a reservar la vostra plaça el més aviat possible i a compartir aquesta invitació amb els vostres contactes en el sector.

👏 Esperem la vostra participació en aquesta jornada clau per al sector del Packaging a Catalunya.

  Nom empresa o particular (requerit)

  Nom i cognoms (requerit)

  Telèfon (requerit)

  E-mail (requerit)

  He llegit, entenc i accepto la política de privacitat i seguretat
  El formulari no s'enviarà si no s'activa aquesta casella.
  Al clicar enviar, quedaràs inscrit/ta automàticament.