Presentació del Màster en Gestió de la Indústria i la Comunicació Gràfica

13 de març de 2023 a les 17:30h

Ens plau convidar-vos a la presentació de la nova edició del Màster en Gestió de la Indústria i la Comunicació Gràfica el proper dilluns dia 13 de març a les 17:30 a la seu central del GREMI (Gran Via de les Corts Catalanes, 645, 6a planta).

Aquest acte servirà per donar a conèixer els continguts i l’equip docent d’aquest Màster, l’únic dissenyat i desenvolupat des d’una mirada especialitzada de gestió de la indústria gràfica. Aquest programa està impartit per docents experts del sector , i va dirigit a professionals gràfics.

Des del GREMI tenim un gran interès en potenciar aquests perfils professionals. Així, el Màster és una eina molt valuosa per aprofundir en el coneixement i la millora de processos, recursos i estratègies aplicables a les empreses del sector gràfic.

A aquesta presentació, en la que comptarem amb el President del GREMI, Sr. Joan Nogués, membres de la Junta Directiva i integrants de l’equip docent, també hi participaran representants dels alumnes de les anteriors edicions, que ens exposaran la seva experiència al Màster i com els ha ajudat a posicionar-se en la seva carrera professional i dins del sector.

Us hi esperem!

DATA: 13 de març de 2023 a les 17:30h

LLOC: Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya, Gran Via de les Corts Catalanes, 645, 6è – 08010 Barcelona.

Per assistir a aquesta presentació és impresdindible omplir el formulari d’inscripció.