El proper 15 de novembre arrenca el FÒRUM GRÀFIC, la nova iniciativa del nostre GREMI, que té com a objectiu principal desenvolupar un espai de tro- bada, reflexió i intercanvi d’idees pels professionals de les empreses agremia- des compromesos amb el desenvolupa- ment continu de la indústria gràfica.

El FÒRUM GRÀFIC proposarà, trimes- tralment, ponències d’interès tecnolò- gic, econòmic, de gestió, d’innovació, amb una marcada visió del present i futur del nostre sector.

Així, la primera sessió d’aquest nou ci- cle, conduïda pvel Sr. Enrique San Juan, girarà entorn de ‘La Intel·ligència Arti- ficial al sector gràfic’.

En aquesta jornada, tindrem l’ocasió

de reflexionar vers la integració de la IA en el context de la comunicació gràfica, una tecnologia que està transformant el nostre sector i obrint noves perspectives per a la creativitat i l’eficiència.

Us animem a confirmar la vostra assistència i a participar activament en les discussions que hi tindran lloc. Aquest Fòrum és la vostra oportunitat de connectar amb altres professionals, aprendre de les millors pràctiques i contribuir a la definició del futur del nostre sector.

Agraïm la vostra participació i espe- rem veure-us en aquesta jornada in- augural del Fòrum Gràfic.

Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya.

La Intel·ligència Artificial al sector gràfic

Enrique San Juan, col·laborador del GREMI, professor del Màster en Gestió de la Indústria i la Comunicació Gràfica i habitual d’aquesta Revista, és el director de Community Inter- net – The Social Media Company, amb seu a Barcelona i àmbit d’actuació local, nacional i internacional. Expert en consultoria tecnolò- gica, implementació d’estratègies i creació de mòduls formatius sobre xarxes socials per a empreses i professionals.

Com a periodista especialitzat en noves tec- nologies, San Juan ha dirigit diverses publi- cacions tecnològiques, coordinat el suple- ment de noves tecnologies Novatec de La Vanguardia, treballat en el departament de comunicació d’IBM Espanya i representat empreses estrangeres de solucions d’Internet

per a Espanya i Portugal. Actualment, com a expert en Social Media i Màrqueting Digital, li- dera projectes de Xarxes Socials, Social Media i Community Management per a empreses a Espanya i a l’estranger.

En la seva faceta de formador, imparteix cur- sos i seminaris intensius de xarxes socials per a diverses entitats i empreses, com el Col·legi de Periodistes de Catalunya i diversos Gremis i associacions empresarials i professionals.

Amb una sòlida experiència com a orador en diversos esdeveniments, les seves interven- cions destaquen per ser visuals, dinàmiques, interactives i sempre contextualitzades amb les últimes tendències i casos d’èxit en xarxes socials.

Inscriu-te!

  Nom empresa o particular (requerit)

  Nom i cognoms (requerit)

  Telèfon (requerit)

  E-mail (requerit)

  He llegit, entenc i accepto la política de privacitat i seguretat
  El formulari no s'enviarà si no s'activa aquesta casella.
  Al clicar enviar, quedaràs inscrit/ta automàticament.