PREMIS A LA QUALITAT GRÀFICA

71ena EDICIÓ DEL CONCURS D’ARTS GRÀFIQUES 2024!

Benvolgut agremiat/da,

Aquest any celebrem la 71ena edició del concurs d’Arts Gràfiques amb que premiem els millors productes gràfics en diverses modalitats, tècniques i materials de suport.

L’objectiu d’aquest concurs és estimular la superació tècnica i artística de les empreses gràfiques i visibilitzar la potencialitat del sector. A part de les categories tècniques, consolidem els 4 premis de reconeixement empresarial a les següents àrees: innovació tecnològica, sostenibilitat, responsabilitat social i nova emprenedoria.

Aquest concurs premia els millors productes gràfics elaborats en qualsevol suport i tecnologia l’any 2023. D’aquesta manera, amb aquest concurs donem presència del nostre sector als mitjans, projectant el potencial de la Indústria i la Comunicació Gràfica.

Us adjuntem les bases del concurs i fitxa tècnica per tal que pogueu anar preparant els treballs que volgueu presentar. La data límit de recepció de treballs és el dia 17 de maig a la seu social del GREMI: Gran Via de les Corts Catalanes, 645 6ª planta, de Barcelona.

DATA: 7 de juny de 2024 a les 19:30h

LLOC: World Trade Center de Barcelona, 1ª Edif. Este, Moll de Barcelona – 08039 Barcelona

Bases, fitxa tècnica i fitxa d’inscripció

El lliurament dels premis es realitzarà el divendres 7 de juny durant la Gala Gràfica 2024 que celebrarem al World Trade Center de Barcelona. L’acte estarà amenitzat per l’actor Carles Sans, integrant del Tricicle.

El programa previst és el següent:

19:30h: Benvinguda/Recepció assistents

20:00h – 21:30h: Còctel

21:30h – 23:00h: Lliurament de premis i actuació de Carles Sans.

23:15h: Cloenda

Com a cada edició us facilitarem dos tiquets gratuïts per a cada empresa agremiada. Per reservar les entrades haureu d’omplir les dades del formulari:

Formulari