PREMIS A LA QUALITAT GRÀFICA

70ena EDICIÓ DEL CONCURS D’ARTS GRÀFIQUES 2023!

Benvolgut agremiat,

Aquest és un any especial pel nostre Gremi: celebrem la 70ena edició del concurs d’Arts Gràfiques amb que premiem els millors productes gràfics en diverses modalitats, tècniques i materials de suport. L’objectiu d’aquest concurs és estimular la superació tècnica i artística de les empreses gràfiques i visibilitzar la potencialitat del sector. Enguany consolidem els 4 premis de reconeixement empresarial, que vam incorporar a l’edició anterior, a les següents àrees: innovació tecnològica, sostenibilitat, responsabilitat social i nova emprenedoria.

Aquest concurs premia els millors productes gràfics elaborats en qualsevol suport i tecnologia l’any 2022. D’aquesta manera, amb aquest concurs donem presència del nostre sector als mitjans, projectant el potencial de la Indústria i la Comunicació Gràfica.

Us adjuntem les bases del concurs i fitxa tècnica per tal que pogueu anar preparant els treballs que volgueu presentar. La data límit de recepció de treballs és el dia 2 de juny a la seu social del GREMI: Gran Via de les Corts Catalanes, 645 6ª planta, de Barcelona.

DATA: 16 de juny de 2023 a les 19:00h

LLOC: Torre Glòries (Agbar), Entrada per C/ Badajoz, 168 – 08018 Barcelona

Bases, fitxa tècnica i fitxa d’inscripció

El lliurament dels premis es realitzarà el divendres 16 de juny durant la Gala Gràfica 2023 que celebrarem a la Torre Glòries (Agbar) de Barcelona. L’acte estarà amenitzat per l’actor Bruno Oro, popular pels seus personatges i monòlegs als mitjans de comunicació.

El programa previst és el següent:

19:00h – 20:45h: Recepció i visita al Mirador (us facilitarem el tiquet per ordre d’inscripció)

20:00h – 21:30h: Còctel

21:30h – 23:00h: Lliurament de premis i actuació de Bruno Oro.

23:15h: Cloenda

Com a cada edició us facilitarem dos tiquets gratuïts per a cada empresa agremiada. Per reservar les entrades haureu d’omplir les dades del formulari:

Formulari