L’Escola del GREMI i BOBST van organitzar conjuntament un gran Open House a les instal·lacions situades a Sant Just Desvern.

A l’acte van assistir més de 60 empresaris del sector gràfic del packaging i van poder gaudir in situ del funcionament de les dues màquines recentment instal·lades a l’Escola: la troqueladora Nova Cut 106 LER i la plegadora/engomadora Visionfold.

A l’inici de l’acte, Joan Nogués, president del Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya, va dirigir unes paraules d’agraïment a BOBST Ibérica per la magnífica col·laboració que durant els darrers més de vint anys ha tingut amb l’Escola.

A continuació van començar les ponències dels membres de BOBST Ibérica: Carlos Santos, el seu director general, va fer una introducció de l’acte; Alfonso Mateo, el seu director comercial, va explicar el sistema “Accuregister segona generació Prin2cut”.

Per la seva banda, Marina Torrent, directora tècnica, va continuar la jornada amb una ponència sobre “El servei tècnic a Bobst España”. Gerard Serrallonga, cap de vendes de maquinària, va centrar la seva intervenció en la tecnologia “Gyrobox tercera generació”. David Vicente, cap de vendes de servei, va il·lustrar a l’audiència amb els “Productes de servei Bobst Connect”.

A l’Open House també hi van participar empreses col·laboradores de  BOBST, com TROVICAN TROQUELES: Antonio Garrote va parlar sobre “La fabricació de troquels d’última generació”. Per altra banda, Israel Martínez de M.M. CARTÓN va tractar “La importància del cartró en l’alta productivitat”. Finalment, Justo Yúfera, cap de vendes de CITO, va parlar sobre la “Gamma de productes de CITO-System.

L’acte va finalitzar amb un refrigeri que va permetre potenciar el networking entre tots els assistents.

Des del mes d’octubre, l’ESCOLA ofereix gràcies a aquesta col·laboració amb BOBST, cursos especialitzats en Troquelatge i Plegat amb un gran nivell de qualitat i acceptació.

Si desitgeu informació sobre aquests cursos us podeu posar en contacte amb les oficines del Gremi, al telèfon 93 481 31 61.