Us informem de la convocatòria de la Missió Comercial a Colòmbia, organitzada pel Departament de Promoció Internacional, que tindrà lloc del 10 al 14 d’octubre de 2016 i per la qual hem sol·licitat un ajut d’ACCIÓ.

La missió consistirà en un viatge a realitzar per un grup d’empreses al mercat objectiu – Colòmbia – amb un programa concret d’actuacions per a cadascuna de les empreses participants. Principalment el programa inclourà la realització d’entrevistes amb clients potencials, la selecció de representants, socis locals o distribuïdors, l’estudi de possibles inversions, etc…

La realització de Missions Comercials tenen com a objectius prioritaris la introducció dels productes de les empreses associades als mercats exteriors, iniciar empreses en l’activitat exportadora i obrir nous mercats a l’exportació.

En aquesta missió participaran empreses del Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya, del Centre Metal·lúrgic, de la Unió Empresarial Metal·lúrgica, de la Unió Patronal Metal·lúrgica i de la Unió Patronal Metal·lúrgica de l’Hospitalet i Baix Llobregat i comptarà amb la col·laboració de INDONESIA-CONSULTING.

Descarregueu aquí la convocatòria.

Més informació: Assessoria en comerç exterior del Gremi. Tel. 93 481 31 61 – Josep Mª Campanera – jm.campanera@gremi.net