Benvolgut agremiat,

En primer lloc vull desitjar-vos que us trobeu bé i que no hàgiu patit cap desgràcia personal durant aquesta crisi sanitària. Són moments d’extrema preocupació quan ja tenim a l’horitzó immediat la tornada a l’activitat. Probablement el nostre entorn serà més difícil de tot allò que fins ara som capaços de preveure, tal com hem anat informant durant aquest període de crisi ara més que mai necessitem uns dels altres. El Gremi ha estat un punt de trobada i és una eina que hem construït entre tots per donar-nos recolzament en moments d’extrema dificultat.

Els experts no es posen d’acord en els escenaris que a hores d’ara encara estan regirant l’activitat econòmica, el que si tenen per ben segur és que almenys aquest exercici exigirà de nosaltres, esforços, imaginació i solidaritat.

Com sempre des del Gremi ens posem a la vostra disposició per tal de canalitzar les peticions de recolzament davant les administracions, organismes i agents socials, i a la vegada reforcem el nostre equip d’assessors per tal de donar-vos suport en tots aquells problemes que dins l’àmbit laboral, mercantil, administratiu i financer us puguin sorgir.

Continuarem la nostra política de comunicació i a la vegada obrim un canal d’atenció a l’agremiat per tots aquells dubtes que us sorgeixin quan us reincorporeu a l’activitat ordinària.

Desitjant-vos tota la sort i l’èxit que mereixeu.

 

Ben cordialment,

Joan Nogués Galcerán

President