El passat 15 de febrer, va tenir lloc a la seu del Gremi, una conferència online sobre la importància dels plans d’igualtat a càrrec de Borja Solans Casas i Claudia Villardosa Monné,del despatx Gabinet Casas i consultors experts en la matèria. En la mateixa, es va abordar els aspectes principals ressaltant quines son les empreses obligades, avantatges de la implantació, fases del seu procediment i finalment el seu règim sancionador. Des del Gremi i amb la col·laboració de Gabinet Casas, us volem acompanyar durant aquest procediment i restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o assessorament en la matèria.

Podeu veure el vídeo de la conferència en el següent link posant el codi d’accès: bGip^9K5

https://us02web.zoom.us/rec/share/Kha6l38QNsGYD9f3ctJk-v7vm1W0Jl9tFfwTdiXnm-z21ZQuyt6P3TkfjHCxfvMI.UR3U9cXNo7uvoYEc