Davant el repte de reconstruir el teixit industrial del nostre territori, apareixen oportunitats de finançament a través dels fons de la Unió Europea. Per aquest motiu el Gremi va organitzar una xerrada online el 18 de febrer. Joan Nogués, president del Gremi va donar la benvinguda i va fer la presentació dels ponents. La jornada va comptar amb Mª José Muñoz Martínez, Subdirectora General de suport a la Pime que va parlar sobre la Contextualització del Pla de recuperació per a Europa i de l’instrument NextGeneration EU; Montserrat Casas, Gerent d’Afers Corporatius on va informar del suport d’ACCIÓ a les empreses catalanes en el marc del Fons Europeu de Recuperació i Resiliència; la Presentació del servei Financia-Industria per a l’estudi d’alternatives de finançament de projectes industrials va estar a càrrec de Juan Ignacio Moratinos Alonso, Subdirector General de Gestió i Execució de Programes, i finalment Joan Josep Berbel, soci consultor de Metyis, especializat en operacions en l’àmbit industrial i en l’entorn europeu va parlar sobre l’aproximació tècnica als Fons NextGeneration EU.

Teniu disponible el vídeo al següent link: https://us02web.zoom.us/rec/share/1qyHeHOdgmAx_a-wu3BSfZHV6qJAUYcCRyOYABsvAQhchG-tNG2gAYn75MQiJSlz.6RifLI5jyksCNsPi?startTime=1613646407000

Al clicar al link us demanarà el codi d’accès: x93MNm=U