Benvolgut agremiat,

Després de 2 anys llargs d’anormalitat en tota la societat, enguany recuperem el concurs d’arts gràfiques amb que premia els millors productes gràfics en diverses modalitats, tècniques i materials de suport. L’objecte d’aquest concurs és estimular la superació tècnica i artística de les empreses gràfiques i expressar la potencialitat del sector. Enguany hem incorporat 4 premis de reconeixement empresarial a les següents àrees, innovació tecnològica, sostenibilitat, responsabilitat social i nou emprenedor.

Com sabeu, aquest concurs premia els millors productes gràfics elaborats en qualsevol suport i tecnologia, en aquest cas, durant l’any 2020 -2021. Amb aquest concurs donem difusió del nostre sector als mitjans, i projectem la potencialitat del sector de la indústria i la comunicació gràfica.

Us adjuntem les bases del concurs i fitxa tècnica per tal que aneu preparant els treballs que vulgueu presentar. La data màxima de recepció de treballs és el dia 13 de maig a la seu social del Gremi, Gran Via de les Corts Catalanes, 645, 6è, de Barcelona.

BASES I FITXA TÈCNICA

Amb dos anys llargs d’anormalitat en tota la societat, enguany recuperem la Gala anual del nostre Sector d’Arts Gràfiques.

Després de tots els esdeveniments socials i sanitaris que hem passat ens agradaria molt que assistíssiu a aquest esdeveniment que se celebrarà el proper dia 3 de juny a l’edifici IMO (Institut de Microcirurgia Ocular).

Com a convidada a la Gala Gràfica tindrem a l’actriu Judit Martín, popular pels seus personatges de “Polònia” i “Està passant” a TV3 i “Versió Rac1”, que ens farà passar una vetllada plena d’humor.

PROGRAMA

20,00 h
Registre d’assistents i benvinguda.

20,30 h
Còctel amb degustació d’aperitius.

21,30 h
Presentació de la Gala Gràfica 2022 a càrrec de Joan Nogués, president del Gremi.

22,00 h
Lliurament dels Premis Gremi 2022 i actuació de l’actriu Judit Martín.

23,00 h
Cloenda de la Gala Gràfica 2022.

Degut a l’esdeveniment us preguem que feu la vostra inscripció el més aviat possible.

> INSCRIPCIÓ GALA GRÀFICA

Espero que us sigui del vostre grat i que us animenu a vindre.

Cordialment,

Ricard Sánchez Llevot

Secretari General