Ens plau adjuntar la convocatòria de la Missió Comercial a Colòmbia, organitzada pel Departament de Promoció Internacional, que tindrà lloc del 28 de novembre al 2 de desembre de 2016 i que comptarà amb un ajut d’ACCIÓ, d’una bossa de viatge de 958,61€.

La missió consistirà en un viatge a realitzar per un grup d’empreses al mercat objectiu – Colòmbia – amb un programa concret d’actuacions per a cadascuna de les empreses participants. Principalment el programa inclourà la realització d’entrevistes amb clients potencials, la selecció de representants, socis locals o distribuïdors, l’estudi de possibles inversions, etc…

La realització de Missions Comercials tenen com a objectius prioritaris la introducció dels productes de les empreses associades als mercats exteriors, inicia empreses en l’activitat exportadora i obrir nous mercats a l’exportació.

Descarregar informació


També us recordem les missions a:

Canadà EEUU- Del 7 al 11 de novembre de 2016 

Sol·licitud d’informacióINSCRIPCIÓ


Panamà, Cuba – Del 20 al 25 de novembre de 2016

Sol·licitud d’informacióINSCRIPCIÓ


Més informació: Assessoria en comerç exterior del Gremi. Tel. 93 481 31 61 – Josep Mª Campanera – jm.campanera@gremi.net