El Barcelona Media College, el centre de formació creat la passada primavera pel Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya, inicia el seu segon any amb una destacada ampliació en l’oferta formativa. Dels sis cursos inicials s’ha passat a una vintena de cara a aquest curs 2016-2017. El centre, que va començar a funcionar el març passat amb una proposta formativa especialitzada i relacionada amb les noves tecnologies, té la seva seu a l’Escola de Formació Professional Antoni Algueró de Sant Just Desvern.

Amb l’inici del nou curs, el Barcelona Media College ha potenciat la seva oferta formativa en diversos àmbits més específics però sempre relacionats amb les necessitats del sector i vinculats a les noves tecnologies. Així, destaca l’àmplia oferta de cursos relacionats amb la fotografia i el tractament de la imatge: curs de fotografia digital, màster en fotografia professional, tractament digital de la imatge, etc. També prenen molta importància els cursos d’animació 2D i 3D, amb diferents nivells i vinculats amb la il·lustració, l’edició o la postproducció.

Una altra de les novetats per al nou curs del Barcelona Media College és la formació on line d’idiomes, concretament d’anglès, francès i alemany, que s’ofereix en col·laboració amb BCN Languages, una empresa amb una àmplia experiència en el sector acadèmic. Amb aquesta ampliació de cursos, el centre vol reforçar la seva aposta per formar professionals de qualitat, experts a les últimes tecnologies per proveir a la indústria de la comunicació gràfica i multimedia. El Barcelona Media College realitza tots els seus cursos a l’Escola de Formació Professional Antoni Algueró, especialitzada en arts gràfiques i amb modernes instal·lacions, les quals estan dotades de recursos pedagògics i tècnics d’última generació.

www.bcnmediacollege