PER SER AGREMIATS DISPOSEU D’AVANTATGES EXCLUSIUS EN LA CONTRACTACIÓ DE PRODUCTES FINANCERS AMB EL BANC SABADELL

Benvolgut agremiat,

Com sabeu, el Gremi disposa d’un Conveni amb el BancSabadell on es podeu beneficiar en la contractació de productes financers.

COMPTE EXPANSIÓ NEGOCIS PLUS PRO Pensat per tal que els autònoms, els comerços, els despatxos professionals i les petites empreses es facin grans.

PÒLISSA DE CRÈDIT A 1 ANY Permet obtenir finançament per fer front a les necessitats de tresoreria derivades de la mateixa activitat del seu negoci i cobrir els desfasaments dels fluxos de cobraments i pagaments.

VIA T Pagar còmodament peatges. L’opció més còmoda per pagar els peatges si es desplaça habitualment per autopista. Amb la targeta VIA T, vostè no haurà d’interrompre el viatge perquè pot abonar el peatge sense fer cap acció manual i sense aturar el vehicle.

LÍSING Modalitat financera amb la qual pot adquirir els seus béns d’actiu fix. Triï el bé i el proveïdor que vol: nosaltres l’adquirim i n’hi cedim l’ús per un temps determinat contra el pagament de quotes periòdiques i amb una opció de compra que es pot exercir al final del període de lloguer.

En el següent enllaç podeu ampliar la informació i descarregar l’acord de col·laboració:

DESCARREGAR L’ACORD DE COL·LABORACIÓ

 

Atentament,

Ricard Sánchez

Secretari General