Benvolgut agremiat,

El Gremi convoca la nova edició del Concurs d’Arts Gràfiques amb que premia els millors productes gràfics en diverses modalitats, tècniques i materials de suport. L’objecte d’aquest concurs és estimular la superació tècnica i artística de les empreses gràfiques i expressar la potencialitat del sector.

Com sabeu, aquest concurs premia els millors productes gràfics elaborats en qualsevol suport i tecnologia, en aquest cas, durant l’any 2017. Amb el concurs donem difusió del nostre sector als mitjans, i projectem la potencialitat del sector de la indústria i la comunicació gràfica.

La data màxima de recepció de treballs és el dia 18 de maig a la seu social del Gremi, Gran Via de les Corts Catalanes, 645, 6è, de Barcelona.

Podeu descarregar les bases del concurs en el següent enllaç:

DESCARREGAR BASES 67 ena EDICIÓ CONCURS D’ARTS GRÀFIQUES 2018

El lliurament dels premis es farà durant la Gala Gràfica 2018 que celebrarem el dia 8 de juny a l’INEFC (Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya), i que aquest any tindrem com a convidat al PEYU, actor i humorista conegut per les seves aparicions a l’APM, a programes de RAC1 i RAC105, i de gira teatral per tota Catalunya amb els seus espectacles “Peyu i Dani” “Planeta iNeptú i iTime…”.

Properament us enviarem el programa d’actes i la fitxa d’inscripció per fer la vostra reserva.

Esperant comptar amb la vostra participació,
aprofito l’avinentesa per saludar-vos.