S’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 8341, de 15 de febrer de 2021, la RESOLUCIÓ per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió d’ajuts extraordinaris per donar suport als col·lectius i sectors econòmics més afectats per les mesures de contenció de la pandèmia de la COVID-19 i mantenir els llocs de treball en situació d’expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) de les petites empreses, microempreses i cooperatives.

Tal i com us es vàrem informar es van aprovar les bases per regular la concessió d’ajuts extraordinaris per donar suport als col·lectius i sectors més afectats per les mesures de contenció de la pandèmia de la Covid-19 i mantenir els llocs de treball en ERTO de les petites empreses, microempreses i les cooperatives.

Mitjançant la present Resolució es fa pública la convocatòria per la concessió d’ajuts extraordinaris per donar suport als col·lectius i sectors econòmics més afectats per les mesures de contenció de la pandèmia de la COVID-19 i mantenir els llocs de treball en situació d’expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) de les petites empreses, microempreses i cooperatives, per tal de fer efectiva la continuïtat de les seves activitats i la reactivació d’aquests col·lectius i sectors.

El termini de presentació de les sol·licituds, juntament amb la documentació corresponent comença a les 12:00 hores del dia 15 de febrer de 2021 i fins a les 12:00 hores del dia 22 de febrer de 2021.

DESCARREGAR RESOLUCIÓ