Des del Gremi i la Cambra del Llibre de Catalunya us animem a participar activament a la festa d’estiu dels llibres, LLIBRESTIU 2021, que es celebrarà a totes les llibreries de Catalunya el dijous, 15 de juliol en horari de tarda-nit.

Es tracta que cada llibreria pugui organitzar la tarda vespre del proper 15 de juliol activitats (des de presentacions de llibres amb escriptors a música en viu, passant per debats, tertúlies, o qualsevol altre acte cultural que se us pugui acudir) per atreure la presència dels lectors.

S’està tramitant amb les administracions les autoritzacions corresponents per ampliar l’horari de les llibreries fins a les onze de la nit i per obtenir suport per fer-ne una bona comunicació entre els ciutadans.

Estem convençuts que aquesta iniciativa contribuirà a dinamitzar novament la lectura abans de les vacances d’estiu i, sobretot, a incentivar la visita a les llibreries per reforçar el seu paper d’agents de la vida cultural de les ciutats i pobles de Catalunya.

Des del Gremi i la Cambra del Llibre us animem a participar per consolidar la festa en els propers anys.