Us informem que el Govern d’Espanya ha llançat la pàgina web planderecuperacion.gob, en la qual es condensarà tota la informació relativa al Pla de Recuperació per a Europa  ”NextGeneration EU” i al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, amb les seves reformes i inversions.

Aquesta pàgina web ha estat creada amb la finalitat que les persones, empreses, pimes, organitzacions i inversors interessats en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència puguin accedir a la informació bàsica sobre:

1. Les formes d’accés als fons: licitacions, subvencions i ajuts, PERTE o manifestacions d’interès.
2. Les CONVOCATÒRIES que actualment es troben obertes. (Recomanem consultar aquest apartat regularment atès que els terminis d’obertura són breus).
3. Els terminis establerts pel Pla.
4. Respostes a les preguntes més freqüents.
5. Notícies sobre la distribució dels fons i accés a documents i enllaços relacionats.

Així mateix, facilitem la PREVISIÓ DE FUTURES CONVOCATÒRIES

(entre juliol i setembre): 

 El Ministeri de Ciència i Innovació té previst llançar a través del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) el Programa Missions Ciència i Innovació.

 El Ministeri per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic té previst llançar a través del Institut per a la Diversificació i Estalvi de l’Energia (IDAE) el Pla MOVES III (regionalitzat), així com el Pla MOVES Singulars (centralitzat).

 El Ministeri per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic té previst llançar a través del Institut per a la Diversificació i Estalvi de l’Energia (IDAE) el Pla d’Impuls a l’autoconsum fotovoltaic.

 El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana té previst llançar un programa d’ajuts a municipis per a la implantació de zones de baixes emissions i la transformació digital i sostenible el transport urbà.

 El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme té previst llançar un programa d’ajudes a plans d’innovació i sostenibilitat en l’àmbit de la indústria manufacturera.