Dijous 16 de desembre es va celebrar l’Assemblea General per a les empreses agremiades. Per primer cop des de que va començar la pandèmia, aquesta es va poder celebrar presencialment i online, a les renovades oficines que disposa el Gremi a Gran Via. Joan Nogués, president del Gremi, va presentar dos informes, un sobre la situació econòmica i perspectives 2022, i l’altre sobre les dades del nostre sector. En el seu parlament va encoratjar als assistents a utilitzar els serveis del Gremi per a les seves empreses i a enfortir el departament laboral, més de 400 treballadors han estat incorporats a empreses agremiades durant aquest any. També va informar de la situació de les negociacions per incorporar l’Escola Antoni Algueró a la xarxa pública del Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Ricard Sánchez, secretari general del Gremi, Joan Nogués, president i Ernest Ginjaume, vicepresident econòmic, durant l’acte de l’Assemblea.

A continuació, Ernest Ginjaume, vicepresident econòmic del Gremi, va presentar el pressupost per aquest any 2022 i el tancament provisional del 2021, el qual va ser aprovat pels assistents. Finalment es va aprovar la celebració telemàtica de la reunió de l’Assemblea i altres òrgans de Govern del Gremi, d’acord amb la legislació vigent per a empreses i associacions.