Us adjuntem la Instrucció 20/2020, de 10 de setembre, la qual pretén resoldre dubtes i clarificar els procediments sobre els expedients de regulació d’ocupació per causa de força major, donades les restriccions o mesures dictades per l’autoritat governativa de Catalunya, però també per aquelles determinades per autoritats externes a l’àmbit geogràfic català de restricció de la mobilitat, així com per resoldre aquells casos en què és necessari afectar persones treballadores que tenien el contracte suspès.

Atenent a la nova normativa que s’ha anat dictant en matèria de regulació temporal d’ocupació, així com la concurrència amb expedients previs constatats en base a les causes de l’article 22 del Reial Decret Llei 8/2020, es dicta aquesta Instrucció per adaptar els mecanismes i procediments de tramitació d’expedients.

DESCARREGAR INSTRUCCIÓ 20/2020