Dimecres 28 de juny es va celebrar l’assemblea general al Gremi on es va presentar el resultat de comptes de l’exercici 2016, el qual va ser aprovat pels assistents a l’assemblea. Van ser nomenats censors de comptes per a l’exercici 2017 a Víctor Trillo de l’empresa Liberdúplex i a José A. Fernández de Grupo Miralles.

Ricard Sánchez, secretari General, Iban Cid, president i Joan Nogués, vicepresident econòmic del Gremi, durant l’acte de l’assemblea general.

 

A continuació, José García Montalvo, catedràtic d’Economia de la Universitat Pompeu Fabra, va donar la conferència “Situació i perspectives de l’economia espanyola en l’era de la incertesa” en la que ens va donar una visió a curt plaç sobre les perspectives econòmiques internacionals i d’Espanya; el nou paper del sector financer i el mercat inmobiliari; l’atur, en particular juvenil i productivitat; i una visió a llarg plaç d’Espanya i la segona revolució de les màquines (o la quarta revolució industrial).

Us podeu descarregar la ponència que va presentar en el següent enllaç:

DESCARREGAR PONÈNCIA